توضیحات آگهی
آموزش ساخت ربات مکانیک و الکترونیک با مدرک
رسمی و بین المللی
جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره 02188933539 و یا 09199059532 تماس حاصل فرمایید.
آدرس سایت: www.tamir.asia
آدرس آموزشگاه: تهران، میدان ولی عصر ، مجتمع ایرانیان ، طبقه 8 ، واحد 5
______________________________
آموزش ساخت و طراحی ربات در کامتک به صورت عملی با فراگیری دوره الکترونیک می باشد. شما با عملکرد قطعات روی بورد و طراحی بورد و همچنین ابزارهای صنعتی و تخصصی آشنا شده و میتوانید وارد مرحله ساخت شوید.
آموزش ساخت ربات
همه ی ربات ها از سه بخش تشکیل شده اند:
مکانیک
الکترونیک
برنامه نویسی یا کامپیوتر
مکانیک :
بخش مکانیک ساده ترین قسمت بعضی از ربات ها میباشد و ربات مسیریابجزو ان دسته از ربات ها میباشد مکانیک ربات مسیریاب خود از سه قسمت تشکیل شده است که به توضیح هر قسمت می پردازیم:
بدنه
موتور ها
چرخ ها
بدنه
نقشه ساخت ربات
بدنه ربات مسیریاب میتواند از جنس پلاستیک(پلکسی) و یا تخته سه لا و یا فیبر باشدکه موتور ها و برد ها به روی ان متصل میشوند.که من در ربات خودم از پلکسی استفاده کردم که هم از وزن مناسبی برخوردار میباشد و زیبایی خاصی به ربات میدهد.
موتور ها
موتور هایی که در ربات مسیریاب استفاده میشوند معمولا از نوع بوده و دارای DC گیربکس می باشد برای راحت پیچیدن در پیچ ها به تعداد دو عدد موتور در عقب ربات و بر روی پلکسی و یا فیبر متصل می شوند. و در مورد موتور ها هم باید بگم انواع مختلفی موتور وجود دارد که اگر بخواهید رباتی حرفه ای و برای مسابقات درست کنید باید از موتوری استفاده کنید که دارای سرعت بالاتر از 300RPM باشد تا سرعت کافی را داشته باشد اما اگر ربات را برای مسابقات نمی خواهید می توانید از مینی موتورهای 60RPM هم استفاده کنید.
چرخ ها
در مورد چرخ ها باید بگم که انواع مختلفی چرخ وجود دارد از چرخ های 5 سانتیگرفته تا چرخ های 25 سانتی اما باید بر اساس موتور خود چرخ ها را هم انتخاب کرد که چرخ های 5و10 سانتی از بهترین چرخ ها می باشند و در ضمن یک عدد چرخ هرزگرد در جلوی ربات که مانع زمین خوردن سنسور ها شود. در ضمن به جای چرخ هرزگرد می توان از اسکی هم استفاده کرد.
برای محکم کردن برد سنسور به بدنه از پیچ و برای محکم کردن موتور به بدنه از چسب و بست استفاده شده است.
الکترونیک
بخش الکترونیک ربات مسیریاب خود از پنج قسمت تشکیل شده است که به توضیح هر قسمت می پردازیم:
1:قسمت تغذیه
2:قسمت سنسورها
3:قسمت تقویت کننده ها
4:قسمت پردازش گر
5:قسمت موتور و درایور ها
1:قسمت تغذیه
قسمت پردازش گر
این قسمت در واقع مغز ربات به حساب میاید. که خروجی سنسور ها را به پورت های میکروکنترلر می دهیم و برای هر حالت دستوراتی می گذاریم.
در قسمت برنامه نویسی در مورد این بخش کاملا بحث خواهد شد.
قسمت موتور و درایور ها
درایور L298 یکی از درایور هایی است که می تواند راه انداز مناسبی برای موتورهای DC باشد که تا 1 امپر می تواند جریان دهی داشته باشد. این قطعه می تواند دو موتور را به طور مجزا و به صورت مدلاسیون پهنای باند (PWM) کنترل و جهت دهی کند.
درایور L6203 می تواند تا 3 آمپر و قادر به کنترل یک موتور به صورت مدلاسیون پهنای باند می باشد. درایور L298 خیلی بهتر از درایور L6203 است.
جدول دوره آموزش تعمیرات
نام دوره آموزشی شهریه (تومان) شروع دوره
آموزش الکترونیک 270،000 اول هر هفته
آموزش تعمیرات بورد های معمولی 860،000 1 و 15 هر ماه
آموزش مهندسی معکوس 2،200،000 1 هر ماه
آموزش تعمیر بورد های صنعتی 1،200،000 1 و 15 هر ماه
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.